Curtea de Apel Târgu-Mureş, decizie în dosarul Stavarache Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 321 Vizualizări

Curtea de Apel Târgu-Mureş, decizie în dosarul Stavarache

Curtea de Apel Târgu-Mureş a menţinut marţi, 12 septembrie, măsura controlului judiciar dictată în cazul fostului primar al Bacăului, Romeo Stavarache, şi a doi oameni de afaceri, condamnaţi în primă instanţă pentru infracţiuni de corupţie, informează www.agerpres.ro.
“În temeiul articolului 362 alineatul 2 şi articolului 208 Codul de procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţii Stavarache Romeo, Cenuşă Liviu Vasile şi Goian Liviu şi menţine măsura preventivă faţă de cei trei inculpaţi. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului Cenuşă Liviu-Vasile de revocare a măsurii preventive. Hotărârea este definitive”, a declarat Anuţa Liliac, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Târgu-Mureş.
În luna iulie 2016, fostul primar al Bacăului timp de trei mandate, Romeo Stavarache, a fost condamnat în primă instanţă, de către Tribunalul Bacău, la şase ani de închisoare cu executare şi cinci ani pedeapsă complementară prin interzicerea unor drepturi civile, în dosarul pentru care era acuzat de săvârşirea mai multor fapte de luare de mită.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE