Share

Home / Iernut / Săptămâna Europeană a Mobilităţii, la Iernut

Săptămâna Europeană a Mobilităţii, la Iernut

Primăria orașului Iernut în colaborare cu Grupul de voluntari din Iernut, Casa de Cultură, Școala Gimnazială Iernut, Liceul Tehnologic Iernut, cu sprijinul Poliției Locale Iernut şi al Poliției Orașului Iernut au organizat, în perioada 16-22 septembrie, diverse evenimente cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilităţii.

Potrivit paginii de Facebook a Primăriei oraşului Iernut, tema anului 2017 a fost “O mobilitate nepoluantă, partajată și inteligentă”, motto prin care „se promovează soluțiile de mobilitate partajată și sunt evidențiate beneficiile unor mijloace de transport mai puțin poluante, de asemenea se subliniază faptul că mobilitatea sporește în mod clar calitatea vieții în orașe, ajutând la reducerea poluării aerului, poluării fonice, a accidentelor.”

Astfel, iernuţenii au fost invitaţi să participe, sub motto-ul „În oraş, fără maşină”, la un concurs de biciclete, role, penny boards pe ruta dintre străzile Gheorghe Doja – Petofi Sandor.
„Haideţi să arătăm că ne pasă, că nu vrem ca oraşul nostru sa fie poluat. Haideţi să îi susţinem pe pasionaţii de sport, astăzi la concurs. Mulţumim tuturor pentru implicarea în această campanie de promovare a mobilităţii”, au transmis reprezentanţii Primăriei oraşului Iernut.

În cadrul aceluiaşi ciclu de manifestări, iernuţenii au participat şi la Ziua Fitness, organizată în aer liber, în parcul din centrul oraşului, sub motto-ul „Sănătate prin mişcare.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru Cupa Dance Art

Clubul Dance Art Târgu-Mureș în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Consiliul Județean Mureș, …

Share
Share