Dublă înfrângere pentru UPM BC Sirius în Cupa României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

Dublă înfrângere pentru UPM BC Sirius în Cupa României

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius a pierdut și meciul retur din primul tur al Cupei României, disputant sâmbătă seara cu CS BT Alexandria, 61-74 (11-23, 26-14, 8-26, 16-11) pe teren propriu. La fel ca și în meciul din tur, cedat cu 62-82, mureșencele au început bine jocul, conducând cu 8-2, după care au cedat inițiativa și oaspetele au trecut la conducere cu o serie de 21 de puncte, s-au distanţat la 23-8 și au câștigat la pas primul sfert. Fetele de la Sirius au înscris în mai bine de șase minute în partea a doua a primului sfert doar un coș de 3 puncte spre finalul sfertului, prin Mitov. Au revenit în schimb în cel secund, au refăcut diferența, au egalat la 35 la intrarea în ultimele două minute și la pauza mare au intat la sorul de 37-37.

Fără idei, fără replică în partea a doua

Cu un lot diminuat după ce săptămâna trecută au fost operate Antonia Radu şi Andjeda Radovic, cu Gál Emese accidentată, mureșencele nu au făcut față unei adversare mai motivate. Teleormănencele au câștigat detașat sfertul trei și la ultima pauză nu se mai punea doar problema calificării, ci și a câștigătoarei partidei. La jumătatea ultimului act diferența a ajuns chiar la 24 de puncte, finalul fiind unul lipsit de griji pentru oaspete. Cu un parțial 13-2 în ultimele cinci minute, care oricum nu mai contau în ceea ce privește soarta calificării, formația antrenorului Ionel Brustur părăsește competiția în fața unei adversare pe care o vor reîntâlni sâmbăta viitoare, tot pe teren propriu, în etapa a doua a Ligii Naționale. Debutul în noua ediție va avea loc miercuri, 4 octombrie, când Sirius va juca la Galaţi cu formația locală Phoenix.

Lotul echipei mureșene în acest joc a fost alcătuit din: Alyssa Lawrence 6 puncte, Angel Robinson 18, Alina Pop 8 (2×3), Mészáros Kata 6, Gál Emese, Andreea Beldian 11 (2), Andreea Feiseş, Sherise Williams 2, Zorica Mitov 10 (2).

Cele mai multe puncte pentru echipa oaspete au fost înscrise de Promise Amukamare, cu 22 puncte, Carla Bartee 18 (1) și Ivana Grbic 15 (2).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE