Home / Slider / Mobilier de spital și articole de îmbrăcăminte, donate de italieni Spitalului din Târnăveni

Mobilier de spital și articole de îmbrăcăminte, donate de italieni Spitalului din Târnăveni

Asociația Întreprinzătorilor Italieni Cluj și Crucea Verde Predappio Italia au donat, la începutul lunii octombrie, Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni mobilier de spital constând în 44 de paturi, 20 de scaune, un scaun cu rotile, precum și 50 de saltele, 250 de lenjerii de pat, 100 de perne și articole de îmbrăcăminte pentru pacienți.

Este pentru a doua oară într-un an când oamenii de afaceri italieni din Cluj-Napoca vizitează Spitalul din Târnăveni și donează pentru îmbunătățirea condițiilor oferite pacienților internați pe secțiile spitalului.

În urma unei vizite efectuate în luna aprilie a acestui an, președintele Asociației, Camillo Torta, s-a arătat impresionat de modul în care pacienții internați la Secția Psihiatrie sunt ajutați să-și îmbunătățească calitatea vieții și să se reîncadreze social și profesional prin intermediul activităților recreative desfășurate în cadrul Compartimentului de Terapie Ocupațională. Văzând care sunt nevoile pe această secție și aflând de la managerul spitalului, ec. Zsuzsanna Megheșan, că pacienții se împart în acuți, cronici temporari și cronici permanenți, italienii au inclus în donații și saltele, lenjerii de pat, perne și îmbrăcăminte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Bucătării de campanie de 4 milioane de euro pentru forțele pentru operații speciale

Unitatea Militară 01016 Târgu Mureș -unitate cu competenţe în achiziţii de bunuri şi servicii pentru …