Share

Home / Business / Experience Romania în Mureș – 50 de influenceri din toată lumea au vizitat Târgu Mureșul și Sighișoara

Experience Romania în Mureș – 50 de influenceri din toată lumea au vizitat Târgu Mureșul și Sighișoara

Zeci de jurnaliști, bloggeri, vloggeri, instagrameri din toate colțurile lumii vizitează România prin proiectul #Experience România. Experiențele trăite de ei pot ajunge la peste 100 de milioane de potențiali turiști, audiența însumată a influencerilor.

Experience Romania în Mureș

Conform programului publicat pe experienceromania.ro/, în 28 octombrie, 50 de jurnaliști, bloggeri, vloggeri, instagrameri din Germania, Canada, Coreea de Sud, Italia, Franța, SUA, Australia etc. au ajuns în Târgu Mureș din Gura Humorului. În 29 octombrie au vizitat salina Praid,dimineața, iar după-masa au vizitat Cetatea Medievală Târgu Mureș. Apoi, în 30 octombrie, din Târgu Mureș au mers în Sighișoara, de unde s-au îndreptat spre Sibiu.

Vă prezentăm câteva imagini publicate pe facebook de cei de la Zig Zag prin România. Ei au mai vizitat județul Mureș anul acesta în luna iulie – mai multe despre proiectul lor și articole despre ce au văzut și întâlnit găsiți pe http://zigzagprinromania.com/blog/.

Ne bucurăm că ne este dat să vedem cu ochii noștri, probabil cel mai frumos oraș din România. Un loc care nu are nevoie de prezentare: #Sighișoara, bine te-am regăsit! (Zig Zag prin România/facebook)

Experience Romania (www.experienceromania.eu) este cel mai mare proiect de promovare turistică a României și se desfășoară în perioada 23 octombrie – 5 noiembrie 2017 în mai multe zone din țară (Sărata-Monteoru, Piatra Neamț, Gura Humorului, Bistrița-Năsăud, Sighișoara, Târgu Mures, Brașov, Sibiu etc. #Experience Romania este o inițiativă privată, dezvoltată de voluntari, pentru a contribui la transformarea României în destinația turistică preferată din Europa de Est. La această primă ediție, atracțiile turistice ale României vor fi promovate către o audiență internațională estimată la peste 100 de milioane de potențiali turiști.

Vezi și site-ul proiectului: http://experienceromania.eu/

(Sursa foto: https://www.facebook.com/zigzagprinromania2014/)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

AAGES SA continuă să răscumpere acțiuni

Compania mureșeană AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie …

Share
Share