Experience Romania în Mureș – 50 de influenceri din toată lumea au vizitat Târgu Mureșul și Sighișoara Business
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 562 Vizualizări

Experience Romania în Mureș – 50 de influenceri din toată lumea au vizitat Târgu Mureșul și Sighișoara

Zeci de jurnaliști, bloggeri, vloggeri, instagrameri din toate colțurile lumii vizitează România prin proiectul #Experience România. Experiențele trăite de ei pot ajunge la peste 100 de milioane de potențiali turiști, audiența însumată a influencerilor.

Experience Romania în Mureș

Conform programului publicat pe experienceromania.ro/, în 28 octombrie, 50 de jurnaliști, bloggeri, vloggeri, instagrameri din Germania, Canada, Coreea de Sud, Italia, Franța, SUA, Australia etc. au ajuns în Târgu Mureș din Gura Humorului. În 29 octombrie au vizitat salina Praid,dimineața, iar după-masa au vizitat Cetatea Medievală Târgu Mureș. Apoi, în 30 octombrie, din Târgu Mureș au mers în Sighișoara, de unde s-au îndreptat spre Sibiu.

Vă prezentăm câteva imagini publicate pe facebook de cei de la Zig Zag prin România. Ei au mai vizitat județul Mureș anul acesta în luna iulie – mai multe despre proiectul lor și articole despre ce au văzut și întâlnit găsiți pe http://zigzagprinromania.com/blog/.

Ne bucurăm că ne este dat să vedem cu ochii noștri, probabil cel mai frumos oraș din România. Un loc care nu are nevoie de prezentare: #Sighișoara, bine te-am regăsit! (Zig Zag prin România/facebook)

Experience Romania (www.experienceromania.eu) este cel mai mare proiect de promovare turistică a României și se desfășoară în perioada 23 octombrie – 5 noiembrie 2017 în mai multe zone din țară (Sărata-Monteoru, Piatra Neamț, Gura Humorului, Bistrița-Năsăud, Sighișoara, Târgu Mures, Brașov, Sibiu etc. #Experience Romania este o inițiativă privată, dezvoltată de voluntari, pentru a contribui la transformarea României în destinația turistică preferată din Europa de Est. La această primă ediție, atracțiile turistice ale României vor fi promovate către o audiență internațională estimată la peste 100 de milioane de potențiali turiști.

Vezi și site-ul proiectului: http://experienceromania.eu/

(Sursa foto: https://www.facebook.com/zigzagprinromania2014/)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE