Home / Sport / Șase medalii pentru înotătorii mureșeni în Ungaria

Șase medalii pentru înotătorii mureșeni în Ungaria

În cadrul tradiționalului concurs de înot „Hungaros Kupa” disputat la sfârșitul săptămânii trecute în localitatea Hajduszoboszlo din Ungaria, cu participarea a aproape 400 de sportivi de la 27 cluburi din Slovacia, România și Ungaria, Clubul Sportiv Școlar Târgu-Mureș s-a întors cu un bilanț de șase medalii. Cele mai bune rezultate a lotului de 12 înotători conduși de Peteley Attila și Szeghalmi Andrea au fost locurile I obținute de Fángli Henrietta (născută în 2001), la 100 metri bras și Márton Janka (200), la 100 m bras. Fángli (foto-în mijloc)

a mai obținut alte trei medalii, argint la 100 m spate și fluture și bronz la 100 m craul. A șasea medalie a fost adusă de Orbán Kiss Orsolya (2005), locul III la 100 m bras. Aproape de podium s-a mai aflat Kacso Noémi (2005), care a ocupat locul IV la 100 m spate. Din lotul care a fost deplasat, deși nu s-au clasat pe locuri fruntașe, timpi buni au mai scos și ceilalți componenți, care au concurat la toate probele pentru acumula puncte Fina: Fecko Zoltán (2000), Barabás Dávid (2001), Horga Ioana (2004), Siklodi Noémi(2005), Feier Sebastian (2004), Ioan Alexandru (2005), Barabás Erik ( 2004) și Pásztor Lászlo (2005).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Junioarele, scutite de efort suplimentar

Echipa de handbal feminin de la categoria junioarelor I CSM Târgu Mureș urma să susțină …