Share

Home / Primaria Targu Mures / Târg de Crăciun, la Târgu-Mureş

Târg de Crăciun, la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează, în perioada 6 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018, în zona scuarului din Piaţa Trandafirilor şi Piaţa Teatrului, Târgul de Crăciun 2017.

„Pe această cale, invităm operatorii economici dornici să participe la acest eveniment să depună cererile de participare până la data de 30 noiembrie 2017, în vederea comercializării următoarelor produse: tradiţionale, alimentaţie publică, decoraţiuni, jucării, în limita amplasamentelor disponibile alocate în acest sens. Cererile, însoţite de documentaţia aferentă fiecărui operator economic se depun la sediul instituţiei, camera nr. 13 – Centrul de Informare a Cetăţenilor, iar relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0265-268.330, interior 218, 171 sau 308”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Workshop pentru părinți – De la nevoile părinților la binele copiilor

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 10.00, Yaya Play organizează un workshop pentru părinți susținut …

Share
Share