Cinci persoane, reţinute pentru furt calificat Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 216 Vizualizări

Cinci persoane, reţinute pentru furt calificat

Polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Târnăveni împreună cu angajaţii Poliţiei Locale din Târnăveni au surprins, la data de 12 decembrie, cinci persoane din localitate în timp ce încercau să valorifice mai multe bunuri pe care le-ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale.

“În fapt, la data de 12 decembrie, cele cinci persoane, respectiv un tânăr de 17 ani, doi tineri de 18 ani, unul de 20 de ani și un bărbat de 35 de ani, toți din municipiul Târnăveni, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras calorifere și material lemnos, în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Cele cinci persoane au fost surprinse de polițiști la scurt timp după ce ar fi comis fapta în timp ce încercau să valorifice bunurile, astfel că acestea au fost ridicate și ulterior restituite persoanei vătămate”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE