Home / Social / Brazi confiscaţi de poliţişti

Brazi confiscaţi de poliţişti

Poliţiştii de ordine publică ai Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Brașov s-au deplasat vineri, 15 decembrie, într-o piaţă agro-alimentară de pe raza localităţii Târgu-Mureş, deoarece aveau informaţia că în locaţia respectivă se comercializează pomi de Crăciun fără a fi respectate normele silvice aflate în vigoare.

„La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 45 de ani, din Târgu-Mureş, care oferea spre vânzare 8 pomi de Crăciun şi care a prezentat două avize de însoțire pentru un număr de 162 de pomi de Crăciun, emise în data de 5 decembrie, cu valabilitate până în cursul aceleaşi zile, având punct de descărcare piaţa agro-alimentară, însă bărbatul în cauză a sosit în respectiva locaţie abia în cursul zilei de 15 decembrie. Astfel, în baza Legii nr. 171/2010, bărbatul a fost sancționat. De asemenea, poliţiştii au confiscat cei 8 de pomi de Crăciun, specia molid, care au fost  predați în custodia Ocolului Silvic Târgu-Mureș, precum şi contravaloarea celor 154 de pomi, care au fost vânduți până la momentul controlului, valoarea totală a confiscărilor fiind de 8.100 de lei”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident în Târnăveni

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au fost solicitați să intervină joi, 23 septembrie, la …