Home / Invatamant / Final de proiect, la UMF Târgu-Mureş

Final de proiect, la UMF Târgu-Mureş

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș a derulat, în această toamnă, proiectul „Dezvoltarea capacităților antreprenoriale studențești în domeniul medical și farmaceutic”, finanțat de Ministerul Educației Naţionale prin fonduri destinate dezvoltării instituționale. Directorul proiectului a fost conf. dr. Nagy Előd Ernő, prorector al UMF Târgu-Mureș, informează pagina web blog.umftgms.ro.

Evenimentul care a marcat finalizarea proiectului a avut loc sâmbătă, 16 decembrie, la Facultatea de Farmacie. În cadrul proiectului s-au organizat cursuri și activități de internship destinate studenților de la Facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie care le-au oferit posibilitatea de a-și însuși un bagaj de cunoştinţe legate de funcționarea sistemului sanitar din România, regulile de finanțare, însuşirea unor competenţe de management la nivel de întreprindere, dezvoltarea capacităţilor de susţinere şi gestionare profitabilă a întreprinderilor medicale, cabinetelor, policlinicilor, spitalelor şi farmaciilor, însuşirea elementelor de marketing şi vânzări servicii în antreprenoriatul medico-farmaceutic, dobândirea unor capacităţi necesare lansării de proiecte dedicate înfiinţării întreprinderilor de tip start-up, capcanele și pericolele care pot afecta funcționarea sustenabilă a unei instituții private medicale.

(Redacţia)

Citeste si:  „Kasimir și Karoline“, o experiență teatrală complexă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grădiniță nouă, de 1,4 milioane de lei, într-o comună mureșeană

Conducerea Primăriei comunei Apold a atribuit, în data de 13 ianuarie 2022, firmei Mobcomand SRL …