Anunţ important despre deszăpezire făcut de Primăria Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 645 Vizualizări

Anunţ important despre deszăpezire făcut de Primăria Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoştinţa cetăţenilor că în această perioadă societatea Salubriserv SA, operatorul de deszăpezire desemnat, utilizează 13 autospeciale, respectiv două autospeciale de rezervă în caz de defecţiune.

„Totodată, parcul auto pentru deszăpezire, mai deţine un număr de două încărcătoare frontale pentru material antiderapant. În ceea ce priveşte stocul de materiale, vă informăm că există un stoc constant de 400 de tone de sare şi 400 de tone de piatră spartă. De asemenea, în fiecare dimineaţă, sunt verificate stocurile de sare şi funcţionarea autospecialelor de către inspectorul de teren din cadrul Administraţiei Domeniului Public. Ulterior, se iese pe teren unde se verifică regimurile de urgenţă, adică drumurile principale şi secundare aflate în pantă, iar după aceea şi celelalte străzi din oraş. În concluzie, îi informăm pe toţi târgumureşenii că Primăria Târgu-Mureş este pregătită să facă faţă asaltului ninsorilor, în cazul în care acest lucru va fi necesar”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pregatita pe dracu, doua zile a nins. In prim zi de ninsoare nu se putea urca in cartierul Dambu. Pe bulevardul 1848 la idiotenia aia de sens giratoriu circulatia era blocata din cauza ca masinile derapau deoarece se opreau pentru prioritate si acest sens giratoriu este chiar la urcare. Este vorba de sensul de la intersecția cu Magurei. Asa ca nu prea vad unde este „”pregăteala” primariei. Ce se intampla daca ningea 3 luni. Nu cred că era vina primariei ci a societatii care are contract cu primaria, dar cred că era datoria primariei sa verifice acest aspect.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE