Home / Sport / Profu’ de sport, înaintea vacanței

Profu’ de sport, înaintea vacanței

Distribuie

Caravana Asociației Junior Sport și-a continuat în zilele trecute periplul și prin alte comune ale județului Mureș. Acțiunea „Azi sunt profu’ tău de sport” are de fiecare dată ca invitat special pe unul dintre marii campioni ai județului care se regăsesc în paginile revistei de 100 de pagini realizată cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și a mai multor primării și consilii locale de pe raza județului, orașe sau comune. Aceasta a poposit în zilele trecute în comuna Răstolița, unde invitatul a fost fostul internațional de fotbal Iuliu Hajnal și a continuat cu vizita la Școala gimnazială din comuna Ibănești. La aceasta din urmă a participat fostul voleibalist Nicu Pop, component la echipei naționale care a obținut singura medalie olimpică pentru voleiul românesc, bronz în 1980, la Moscova. Cu aceste ocazii, mai multe sute de elevi din cele două școli au primit gratuit revista Junior Sport Mureș, evident, cu autografele celor doi foști internaționali. Fiind ore de sport cu totul deosebite, la cele două acțiuni au participat și reprezentații primăriilor comunelor și ai consiliilor locale, iar elevii s-au putut bucura de câteva „schimburi de mingi” cu foștii mari sportivi.

Înainte vacanței de primăvară, acțiunea va mai avea o escală în orașul Iernut, unde alături de cei 200 de elevi și primarul Ioan Nicoară vor fi prezenți și doi campioni mondiali, care vor face demonstrații, la kempo, cu Traian Rus și skanderberg, cu Ciprian Tapaszto. Pentru această întâlnire și-a anunțat prezența și unul dintre cei care a sprijinit această acțiune, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș Alexandru Cîmpeanu.


De asemenea, verificati

Adru Solution Târgu Mureș, soluția pentru terenuri de sport de calitate

Distribuie Adru Solution SRL Târgu Mureș, societate deținută și administrată de antreprenorul mureșean Daniel Urdă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.