Home / Recomandări zi de zi / „Dacii Liberi”, la plantat de puieţi în Râciu

„Dacii Liberi”, la plantat de puieţi în Râciu

Elevi și studenți din Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, reuniți de Asociația „Dacii Liberi”, au plantat sâ,bătă, 21 aprilie, ceea ce sperăm că va deveni mică pădure în comuna Râciu. Voluntarii au reușit să planteze 2.000 de puieți din specii precum frasin, sălcioară și pin, bucurându-se de o vreme excelentă pentru plantat.
„Astfel de proiecte au ca scop atât îmbogățirea fondului forestier dar și un scop esențial de educare a tinerei generații, și responsabilizare cu privire la importanța protejării mediului înconjurător. Aceasta a fost a doua ediție a acțiunii de împădurire, anul trecut Asociația „Dacii Liberi” plantând în comuna Țaga din județul Cluj, și vă asigurăm că astfel de campanii se vor desfășura periodic și de acum în colo. Ne bucură faptul că tot mai mulți tineri conștientizează rolul vital al pădurilor pentru un viitor sănătos, educația fiind primul pas pentru producerea unei schimbări în rândul societății”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei „Dacii Liberi”, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A început prohibiția! Unde poate fi practicat pescuitul recreativ

Printr-un comunicat de presă remis de către Compartimentul informare, relații publice și cu publicul al …