Acţionarii Kastamonu, convocaţi la Adunarea Generală Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

Acţionarii Kastamonu, convocaţi la Adunarea Generală

Consiliul de Administraţie al SC Kastamonu România SA Reghin convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 18 mai 2018, ora 10.00, la sediul societăţii din Reghin, strada Ierbuş nr. 37.

Potrivit convocatorului, ordinea de zi a Adunării este următoarea: Prezentarea raportului adminstratorilor privind exerciţiul financiar 2017, Prezentarea raportului auditorului financiar privind exerciţiul financiar 2017, Prezentarea şi aprobarea situaţiilor financiare anuale la 31 decembrie 2017, descărcarea de gestiune a administratorilor pentru exerciţiul financiar 2017, Prezentarea şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018, a programului de investiţii pentru acelaşi an, Alegerea/numirea auditorului financiar al societăţii şi stabilirea remuneraţiei acestuia, Diverse şi Mandatarea persoanelor pentru a îndeplini formalităţile pentru înregistrarea şi publicarea hotărârilor luate în cadrul Adunării Generale Ordinare.

În cazul neîndeplinirii condiţiilor statutare de cvorum, următoarea Adunare Generală Ordinară este convocată pentru data de 19 mai 2018, la aceeaşi oră şi în aceeaşi locaţie.

La Adunare pot participa şi vota acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor Kastamonu România SA, la data de 12 aprilie 2018, dată de referinţă.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul firmei şi la numărul de telefon 0265-512.362.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE