Home / Reghin / Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează director medical

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează director medical

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin organizează concurs, la data de 21 mai, ora 10.00 – proba scrisă şi la data de 25 mai, ora 10.00 – interviul, la sediul instituţiei, pentru ocuparea funcţiei de director medical.

Potrivit unui comunicat, condiţiile specifice de participare la concurs sunt următoarele: absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, sunt confirmaţi cel puţin medic specialist şi minimum 5 ani de vechime în specialitatea respectivă.

Data limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 25 mai, ora 15.00, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Spitalului – birou RUNOS, la numărul de telefon 0265-511.161, interior 151, persoană de contact ec. Serfozo Angela, sau pe pagina web www.spitalreghin.ro.(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

28 mai, Ziua Eroilor, sărbătoare națională

Marcăm o zi cu dublă semnificație pentru țara noastră, în acest an sărbătorim Înălțarea la …