Share

Home / Slider / FOTO: S-a inaugurat pista de biciclete „Circuitul Comorii“!

FOTO: S-a inaugurat pista de biciclete „Circuitul Comorii“!

Pista de biciclete off-road „Circuitul Comorii“ care străbate localităţile Livezeni şi Miercurea Niraj a fost inaugurată sâmbătă, 19 mai.

Proiectul prin care s-a realizat pista a vizat crearea unui traseu cicloturistic în comuna Livezeni, respectiv oraşul Miercurea Nirajului și împrejurimi, legând atracțiile turistice și promovând activitatea în aer liber, mersul pe bicicletă și un mod de viață sănătos.

„Totodată, proiectul răspunde nevoilor comunității din Zona Metropolitană Târgu-Mureș de a avea puncte de atracție turistice precum și posibilitatea de a oferi programe de recreere și timp liber atât pentru turiști cât și pentru localnici, într-un mediu natural“, au transmis reprezentanţii Salvamont Salvaspeo Mureş.
Circuitul pornește din centrul comunei, Livezeni, atinge pădurea din Sânișor, se îndreaptă către Dealurile Comorii de unde se întoarce la punctul de plecare. Ruta are o lungime de 22 de kilometri, dar există o porțiune către Miercurea Nirajului care are 14 kilometri și un drum de legătură spre Platoul Cornești, care are o lungime de 4,5 kilometri.

Proiectul a fost realizat de echipa Salvamont Salvaspeo Mureş împreună cu Primăria comunei Livezeni, Primăria oraşului Miercurea Nirajului şi Fundația Comunitară Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilierii județeni, convocați la ședință

Dispoziția Nr. 442 din 22 august 2019 privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică …

Share
Share