Home / Administratie / Recrutări la mai multe şcoli de pompieri

Recrutări la mai multe şcoli de pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş a început activităţile de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de formare iniţială a personalului militar din Ministerul Afacerilor Interne şi din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, studii universitare de licenţă cu durata de 4 ani şi Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti cu 290 de locuri disponibile la bărbaţi, cu durata de 1 an.
Potrivit reprezentanţilor ISU „Horea“ al judeţului Mureş, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta între 18 şi 27 de ani, iar termenul de depunere al cererilor de înscriere la concursurile de admitere este următorul: 25 mai 2018 pentru instituţiile de învăţământ superior (ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale) şi şcolile postliceale ale Ministerului Apărării Naţionale şi 15 iunie 2018 pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”Boldeşti.

În ceea ce priveşte termenul de depunere al dosarelor în volum complet, acesta este următorul: 15 iunie 2018 pentru instituţiile de învăţământ superior (ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale) şi şcolile postliceale ale Ministerului Apărării Naţionale, respectiv 27 iulie 2018 pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”Boldeşti.

„Concursul de admitere se desfăşoară potrivit calendarului admiterii stabilit de fiecare instituţie de învăţământ, astfel: Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – 31 iulie – 24 august 2018, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti – 24 august – 4 septembrie 2018. Etapele de desfăşurare a probelor de concurs pentru admiterea la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile Ministerului Afacerilor Interne sunt afişate pe site-ul oficial al fiecărei instituţii. După înscrierea la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş din Târgu-Mureş, strada Horea nr. 28, candidaţii execută vizitele medicale, susţin evaluarea psihologică şi întocmesc dosarele de recrutare“, au transmis reprezentanţii ISU „Horea“ al judeţului Mureş.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Resursa umană este cea mai prețioasă avuție a țării noastre și trebuie tratată corespunzător”

Prea mulți români consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită, conform tuturor sondajelor. Eu …