Share

Home / Administratie / Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, Romania!”

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, Romania!”

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu. Proiectul îşi propune curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări într-o singură zi, 15 septembrie 2018. Acțiunea de sâmbătă nu rămâne fără ecou nici în cadrul autorităților și mai ales a celor care au grijă de apele noastre.

Un sprijin deosebit îl acordă Ministerul Apelor și Pădurilor, prin Administraţia Naţională „Apele Române” și subunitățile sale, în organizarea şi desfăşurarea acestui proiect. Chiar și salariații Administrației Bazinale de Apă Mureș vor deveni voluntari și vor participa la acțiunile de ecologizare (igienizare, curățenie) a malurilor râurilor și a lacurilor, a barajelor și a prizelor de apă în bazinul hidrografic al râului Mureș, alături de voluntarii de la „Let’s do it, Romania!”.

„Calitatea vieţii noastre depinde de cum gestionăm relaţia pe care o avem cu natura, de cât ne implicăm în protejarea ei şi de felul în care folosim resursele naturale în fiecare zi. Apa este prezentă în viaţa noastră prin efectele pe care le are asupra sănătăţii şi calităţii vieţii. Este esenţial ca omul să fie educat în spiritul respectului pentru tot ce îl înconjoară, pentru ca el să devină conştient de faptul că nu este stăpânul naturii, ci parte a ei” a transmis printr-un comunicat de presă ing. Cristian Bratanovici, director ABA Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Protest în faţa Primăriei Apold faţă de starea drumurilor comunale spre satele Daia şi Vulcan

Localnicii susţin că, în ultimii ani, au avut loc mai multe proteste şi că investiţiile …

Share
Share