Home / Business / Ansamblu rezidenţial nou, în pregătire la Livezeni

Ansamblu rezidenţial nou, în pregătire la Livezeni

SC Gavrip SRL titularul planului Plan Urbanistic Zonal care creează cadru pentru „Ansamblu rezidențial Lavandei”, pe un amplasament din localitatea Livezeni, strada Miko Laszlo nr. 38, anunţă publicul interesat că în şedinţa Comitetului Special Constituit care a avut loc la Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş în data de 18 septembrie 2018 s-a decis că planul nu are efecte semnificative asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu.

Potrivit unui comunicat, planul urmează să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu, iar documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, iar observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate, ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare, se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, la numerele de telefon 0265-314.984 şi 0265-314.987.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bornele Via Transilvanica poposesc domol și la Saschiz

Aflat joi, 9 iulie, cu treabă în zona Sighișoara am aflat cu plăcută surprindere de …