Share

Home / Invatamant / UMF Târgu-Mureș organizează examen de admitere la programul de master Sănătatea Reproducerii Umane

UMF Târgu-Mureș organizează examen de admitere la programul de master Sănătatea Reproducerii Umane

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș organizează, în perioada 20-25 septembrie 2018, înscrieri pentru admiterea la programul de studii de masterat Sănătatea Reproducerii Umane din cadrul Facultății de Medicină, care se adresează absolvenţilor facultăţilor de medicină, medicilor și asistenților medicali interesaţi de aprofundarea studiilor de licență, dezvoltarea carierei şi dobândirea unor noi capacități de cercetare științifică.

„UMF Târgu-Mureș pune la dispoziția candidaților 7 locuri la buget și 40 de locuri cu taxă. Taxa anuală de școlarizare este 2.500 lei. Examenul de admitere se va desfășura sub forma unui test grilă și va avea loc în data de 26 septembrie 2018, ora 9.00, la Clinica de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean, strada Koteles Samuel nr. 29/Disciplina de Obstetrică și Ginecologie 2”, au transmis reprezentanţii UMF Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat.

Detalii despre actele necesare la înscriere se regăsesc la adresa web  https://www.umftgm.ro/masterat/medicina/sana .

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fermă de reproducţie suine, în pregătire la Pănet

Conducerea societăţii Câmpia Band Cooperativa Agricola anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia …

Share
Share