Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean Mureș caută bucătar

Spitalul Clinic Județean Mureș caută bucătar

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de bucătar la Blocul Alimentar.

Pentru a participa la concurs, candidații au nevoie de o diplomă de calificare în meseria de bucătar și nu necesită vechime în meserie.

Dosarele se pot depune până în 19 octombrie, urmând proba practică în 31 octombrie, ora 10:00, proba scrisă în 5 noiembrie, ora 10:00 și interviul în 8 noiembrie, de la aceeași oră.

Relații suplimentare se obțin la sediul unității din strada Bernady Gyorgy, nr. 6, camera 9, Serviciul RUNOS, telefon 0771 786 265 sau 0365  882 572.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Creșterea calității actului medical prin dezvoltarea de tehnici noi, obiectiv important pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă

Îmbunătățirea organizării la nivelul spitalului, dezvoltarea de noi tehnici medicale și perfecționarea celor existente în …

Share
Share