Share

Home / Social / Curs de gimnastică hormonală

Curs de gimnastică hormonală

Vineri, 12 octombrie, de la ora 17:00, va avea loc un curs introductiv de gimnastică hormonală AVIVA în Târgu-Mureș.

Metoda AVIVA produce efectul așteptat prin antrenarea mușchilor externi și interni ai părții inferioare a abdomenului, prin mișcarea mușchilor perineali și fesieri. Antrenarea intensă a acestor mușchi intensifică circulația sângelui în zona respectivă. Astfel ajung în organele-țintă mai mulți hormoni, mai multe vitamine și alte substanțe vitale.

Elementele de mișcare sunt susținute de un program complex de consiliere privind un mod de viață adecvat (alimentație, respirație, ținuta corectă a corpului, și alte principii de sănătate).

Acest curs introductiv de 4 ore este condiția începerii practicării metodei. Numărul locurilor este limitat și de aceea este necesară înscriere prealabilă la numărul de telefon 0743 211 204 (Bartos Gyöngyvér), unde puteți afla și locația exactă a evenimentului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Galerie FOTO: ”Memorialul Ștefănescu & Benedek”, la cea de a doua ediție

Sala Sporturilor din Parcul Tineretului, Reghin a găzduit sâmbătă, 16 februarie, cea de a doua …

Share
Share