Share

Home / Comune / Primăria Sâncraiu de Mureș caută muncitor

Primăria Sâncraiu de Mureș caută muncitor

Conform unui anunț postat în Monitorul Oficial, Primăria comunei Sâncraiu de Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de muncitor calificat I în cadrul Compartimentului Cultură și Administrativ.

Pentru a putea participa, concurenții au nevoie de școala profesioanală finalizată cu diplomă de absolvire (calificarea în meseria de mecanic-agricol), o vechime în muncă de minimum 5 ani și un permis de conducere categoria B, Tr.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul instituției din strada Principală, nr. 197/A, Sâncraiu de Mureș până la 22 octombrie, urmând proba scrisă în 5 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 7 noiembrie de la aceeași oră.

Condițiile de participare și bibliografia stabilită se afișează la sediul Primăriei Sâncraiu de Mureș și pe pagina www.sancraiums.ro. Pentru mai         multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0265 316 964.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria comunei Stânceni angajează

Primăria comunei Stânceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacante …

Share
Share