Se caută muncitor și casier în Hodac Comune
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Se caută muncitor și casier în Hodac

Serviciul Apă Canal Hodac, cu sediul în comuna Hodac, strada Principală, nr. 98, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante de casier și muncitor I, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de casier, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de operare calculator la un nivel de bază și nu necesită vechime.

Pentru postul de muncitor I, candidații au nevoie de studii generale, certificat de calificare instalator și nu necesită vechime în muncă.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 25 octombrie, ora 15:00. Vor urma proba scrisă în 5 noiembrie, ora 10:00, proba practică pentru postul de casier în aceeași zi de la ora 14:00 și interviul în 8 noiembrie de la ora 10:00.

Bibliografia pentru concurs este afișată la sediul Primăriei comunei Hodac și pe site-ul www.hodac.ro, secțiunea concursuri.

Relații suplimentare se găsesc la sediul instituției, persoană de contact Iacob Elena Mihaela, la telefon 0265 538 601 sau pe e-mail la hodac@cjmures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE