„Lumini peste punți”, comemorarea victimelor accidentelor rutiere și de la Colectiv Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

„Lumini peste punți”, comemorarea victimelor accidentelor rutiere și de la Colectiv

Joi, 1 noiembrie, începând cu ora 19:30, pe podul vechi pietonal de peste râul Mureș din cartierul Aleea Carpați, grupurile motociclistice Legio Maris RC și Moto TGM vor organiza evenimentul comemorativ „Lumini peste punți” în cadrul căruia se vor face aduceri aminte și se vor aprinde candele pentru victimele accidentelor rutiere și a celor de la Colectiv.

Pentru ca evenimentul să fie cât mai vizibil și pentru ca mesajul privind prevenția în circulația rutieră să fie cât mai bine transmis, candelele se vor aprinde de către participanți de-a lungul podului pietonal pe toată lungimea acestuia.

„Încă din cele mai vechi timpuri, în amintirea celor morți se aprindeau focuri peste ape. Podul pe care ne vom aduna reprezinta atât legătura dintre cele două lumi cât și legătura și uniunea dintre noi cei rămași”, a transmis organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cei care doresc să participe la evenimentul comemorativ sunt rugați să aducă o candelă pe care o vor aprinde la locație. Persoanele care au prieteni sau membri din familie decedați în accidente rutiere să transmită numele acestora (Legio Maris Ride Club pe Facebook) până pe 26 octombrie pentru a fi trecuți în lista editată a celor care vor fi amintiți în cadrul evenimentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE