Share

Home / Joburi / DGASPC Mureș caută asistent social și șofer

DGASPC Mureș caută asistent social și șofer

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru două posturi vacante: asistent social (în cadrul Serviciului Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap) și șofer (Serviciul Administrativ PSI și Protecția Muncii), anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de asistent social, concurenții au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul asistență socială cu specializarea asistență socială.

Pentru postul de șofer, candidații au nevoie de studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat/școală profesioanală, un permis de conducere categoriile B și D1 și o vechime în funcția de șofer de minimum 6 ani.

Dosarele de înscriere se pot depune până în data de 2 noiembrie, ora 15:00, la Biroul Resurse Umane la sediul DGASPC Mureș. Vor urma proba scrisă în 13 noiembrie, ora 10:00 și interviul în 15 noiembrie, aceeași oră.

Pentru informații suplimentare, sunați la 0265 213 512 sau 0265 211 699.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de la un bărbat din Hodac

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au identificat în trafic luni, 11 iunie, …

Share
Share