Share

Home / Timp liber / Trupa Aamon lansează EP-ul „Forevermore“ la Târgu Mureș

Trupa Aamon lansează EP-ul „Forevermore“ la Târgu Mureș

Pentru prima oară în Jazz & Blues Club și ca parte a turneului național „A Thousand Reflections Tour 2018“, trupa ieșeană de symphonic metal Aamon vine la Târgu Mureș în data de 26 octombrie pentru a-și lansa EP-ul de debut intitulat „Forevermore“. Înregistrată la Studio 148 din București, sub îndrumarea și cu ajutorul experienței lui Marius Costache, prima apariție discografică Aamon reprezintă atât un început în istoria trupei, cât și finalul unei perioade lungi, marcată de dificultăți și obstacole în realizarea unui disc.

Oarecum în ton cu lunga perioadă amintită mai sus, „Forevermore“ în sine reflectă viziunea Aamon asupra a ceea ce semnifică o călătorie în interiorul unui suflet chinuit, marcat de angoase și îndoieli dintre cele mai contradictorii. De la prima piesă, de altfel și primul single al trupei, ascultătorul este transpus într-o lume a misterelor, a personajelor ciudate, a întrebărilor retorice, un mediu propriu unei realități crude, imediate, viscerale. Nu lipsesc nici momentele de calm și de liniște, dar acestea rămân doar scurte popasuri pe un drum presărat de incertitudine, teamă și tristețe.

Albumul reprezintă nu doar o fericită reușită pentru Aamon, ci și un simbolic restitutio către membrul fondator Radu Coropca, dispărut dintre noi acum șapte ani și împreună cu care trupa a compus trei dintre cele șase piese care înseamnă „Forevermore“, discul fiind, de altfel, dedicat memoriei sale.

Concertul va avea loc astăzi, 26 octombrie, ora 20.00, în Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu Mureș).
Prețul unui bilet este de 10 lei.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UNTOLD 2019 – Codex of Magic – S-au pus în vânzare biletele de 1 zi

Fiecare ediție a festivalului UNTOLD a dezvăluit până acum câte un nou capitol din povestea …

Share
Share