Share

Home / Business / Topul Firmelor Mureşene 2018. Reprezentanţii mediului de afaceri, felicitaţi de Andreea Ciucă

Topul Firmelor Mureşene 2018. Reprezentanţii mediului de afaceri, felicitaţi de Andreea Ciucă

Printre invitaţii speciali ai ediţiei din acest an a Topului Firmelor Mureşene s-a aflat şi judecătorul Andreea Ciucă, preşedintele Curţii de Apel Târgu-Mureş şi al Asociaţiei Magistraţilor din România, care a transmis un scurt mesaj către reprezentanţii mediului de afaceri mureşean.

„Toate instituţiile pe care le reprezentăm au nevoie de o bază, de un fundament, de ceea ce numim infrastructură care ne poate face să trăim, să avansăm şi să ne facem treaba, iar această bază o constituie oamenii ca dumneavoastră care ne oferă linia şi siguranţa economică pentru un progres care chiar dacă îl considerăm a fi făcut cu paşi mici, el există şi din multe puncte de vedere nu mai suntem unde eram acum 20 de ani”, a transmis judecătorul Andreea Ciucă.

Respect reciproc şi verticalitate

Preşedintele Curţii de Apel Târgu-Mureş a fost de părere că respectul reciproc şi verticalitatea ar trebui să se afle la temelia activităţii economice şi a colaborării între instituţiile de profil din judeţul Mureş, în acest sens fiind dat ca exemplu staff-ul aflat la conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş.

„Sunt câteva cuvinte de suflet pentru dumneavoastră, preţuiesc în mod deosebit această invitaţie, chiar dacă între instituţiile noastre nu este o colaborare în adevăratul sens al cuvântului, dar nu trebuie să uităm niciodată de respectul reciproc ce trebuie să ne caracterizeze. În aceeaşi ordine de idei, vreau să spun că mi-a făcut deosebită plăcere această invitaţie pentru că ea vine de la prietenul meu Vasile Pop, care spre deosebire de mulţi alţii a dovedit a fi un om vertical în perioade foarte grele ale vieţii noastre”, a punctat judecătorul Andreea Ciucă.

Zi încărcată de istorie

Nu în ultimul rând, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România a reamintit celor prezenţi că alegerea zilei de 25 octombrie pentru celebrarea excelenţei în business-ul mureşean coincide cu alte aniversări importante, cum ar fi Ziua Europeană a Justiţiei Civile, Ziua Armatei Române şi ziua Regelui Mihai.

„Nu ştiu cum s-a ales ziua de astăzi pentru această frumoasă celebrare a dumneavoastră. După spusele domnului preşedinte Vasile Pop, ar fi vorba doar de o zi de joi, ultima din luna octombrie, dar întâmplător sau nu, astăzi avem o zi încărcată de istorie contemporană şi modernă a României şi cred că lucrurile acestea nu trebuie să fie trecute cu vederea, pentru că avem toţi o datorie, un suflet, o minte şi drepturi şi obligaţii de cetăţeni. În acest context, vreau să vă spun că astăzi serbăm Ziua Europeană a Justiţiei Civile – am avut şi Ziua Porţilor Deschise, am încercat ca de la vârste fragede să îi conştientizăm pe oameni asupra drpturilor şi asupra modalităţilor de a şi le materializa. Dacă dumneavoastră n-aţi fi lucrat zilnic cu aceste drepturi şi obligaţii, niciodată nu ştii care sunt de fapt mai multe în balanţa economiei şi justiţiei noastre, n-aţi fi ajuns probabil unde sunteţi astăzi. De asemenea, foarte important pentru sufletul nostru, astăzi este Ziua Armatei Române şi cred că ştim cu toţii ce a însemnat în 1944 data de 25 octombrie. Nu în ultimul rând, 25 octombrie a însemnat şi înseamnă pentru Istoria României şi ziua Regelui Mihai. Aşa că pe lângă toate acestea, fericită alegere din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş pe care trebuie, desigur, să o felicităm şi să-i dorim la mai mare, şi să aibă aceeaşi dorinţă spre activitate şi spre reuşită în aceste vremuri deloc uşoare”, a subliniat judecătorul Andreea Ciucă.

Cea de-a 25-a ediţie a Galei Topului Firmelor Mureşene, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Mureş, s-a desfăşurat joi, 25 octombrie, în incinta Centrului de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatile Bărboși, Ciretea si Malea

Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatile …

Share
Share