Primăria municipiului Târgu-Mureș angajează Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 342 Vizualizări

Primăria municipiului Târgu-Mureș angajează

Municipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante la Serviciul Public Administrația creșelor, de asistent medical generalist, de educator puericultor și de muncitor (ajutor bucătar), anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de asistent medical generalist, candidații au nevoie de studii postliceale sanitare și o vechime în specialitate de minimum 1 an.

Pentru postul de educator puericultor, candidații au nevoie de studii medii (absolvent de liceu pedagogic, specialitate educator puericultor sau educator, atestat de puericultură) sau studii superioare de psihologie cu modulul de pedagogie.

Pentru postul de muncitor (ajutor bucătar), candidații au nevoie de studii medii sau generale și un certificat de calificare profesională în meseria de bucătar.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din Piața Victoriei, nr. 3 până în 12 noiembrie, ora 12:00. Vor urma proba scrisă/practică în 19 noiembrie, de la ora 10:00 și interviul în 23 noiembrie de la aceeași oră.

Actele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate pe site-ul instituției, www.tirgumures.ro. Pentru mai multe detalii, puteți merge la sediul instituției, camera 85 sau suna secretarul comisiei de concurs la numărul de telefon 0265 268 330, interior 110.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE