Share

Home / Business / Proiect imobiliar pe aproape 15.000 de metri pătraţi, în pregătire la Reghin

Proiect imobiliar pe aproape 15.000 de metri pătraţi, în pregătire la Reghin

Comitetul Special Constituit în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş a decis, recent, într-o şedinţă de lucru, că proiectul „Stabilirea zonă funcţională pentru locuire şi reglementare infrastructură”, propus a fi realizat în municipiul Reghin, strada Strâmbă, fără număr, nu se supune evaluării de mediu.

Potrivit Deciziei de Încadrare nr. 8770 din 4 octombrie, 2018, proiectul este implementat de o persoană fizică, respectiv Fenter Iosif-Arpad, şi va fi realizat pe o suprafaţă totală de 14.967 de metri pătraţi.

“Planul Urbanistic Zonal propune încadarea zonei într-o unitate teritorială de referinţă cu parametrii specifici, în vederea construirii unor locuinţe cu regim de înălţime P+E, cu o suprafaţă construită de aproximativ 550 de metri pătraţi – 11 loturi şi un drum de acces”, se precizează în document, făcut public pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş.

Conform sursei citate, amplasamentul studiat se află în partea estică a municipiului Reghin, în apropiere de DN15.

“Accesul la amplasament se face din strada Strâmbă, care la rândul ei are ieşire în drumul naţional DN15. Zona studiată are existent un drum (lotul 12), cu o lăţime de 6 metri, ce străbate centrul terenului. Acest drum se va lărgi la 10 metri şi va realiza accesul la toate cele 11 loturi propuse”, se arată în Decizia de Încadrare emisă de Agenţia pentru Protecţia Mediului.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO. Demény Péter, cel de-al doilea Scriitor la școală, are gusturi la fel de bune la ceasuri ca și la literatură

Demény Péter a susținut trei ore de literatură maghiară pentru elevii din trei clase de …

Share
Share