Home / Business / AAGES SA continuă să răscumpere acțiuni

AAGES SA continuă să răscumpere acțiuni

Distribuie

Consiliul de administrație al AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie listată la Bursa de valori București, s-a întrunit în ședința din data de 30 octombrie, ora 12.00, convocată de Molnar Gabor, președintele Consiliului de Administrație, pentru a stabili derularea programului de răscumpărare.

Potrivit comunicatului, făcut public pe site-ul Bursei de valori București, s-a hotărât extinderea programului de răscumparare de acțiuni prin derularea lui în perioada 01.11.2018-30.06.2019, pentru efectuarea răscumpararii unui numar de 17.077 de acțiuni în vederea atingerii pragului de 40.000 de acțiuni aprobate de AGEA din data de 26.04.2018. Compania Goldring S.A a fost numită intermediar.

Hotărârea AGEA din data de 26.04.2018 publicată în Monitorul Oficial al României partea a IV-a nr. 1897 din data de 17 mai 2018 viza „răscumpararea acțiunilor având drept scop alocarea de acțiuni către angajații și conducerea societății cu titlu de bonificație, ce permite achiziționarea unui număr maxim de 40.000 acțiuni (în limita a maxim 0,4% din capitalul social al societății), în valoare maximă de 200.000 lei, acțiuni tranzacționate pe piața reglementată, categoria standard, a Bursei de Valori București, sub simbolul AAG, la un preț cuprins între 2 lei/acțiune (preț minim) si 5 lei/acțiune (preț maxim)”, anunță comunicatul.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 213 043.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Proiect universitar unic în România, prezentat laborios de prof. univ. dr. Ovidiu Cotoi

Distribuie În contextul conferinței regionale “Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale- Dilemă. Provocare. Noua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.