Home / Comune / Primăria comunei Tăureni caută expert comunitar

Primăria comunei Tăureni caută expert comunitar

Primăria comunei Tăureni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție vacante de expert comunitar, specialist în relații sociale, pe perioada derulării proiectului „Proiectul SCAN – Salvați copiii de abandon și neintegrare – Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020”, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii medii/superioare, specializare în domeniul socio-medical/management (3 ani), un an de experiență în derularea de activități socio-medicale și comunitare, asistență acordată persoanelor din grupuri vulnerabile, elaborare de documente juridice, acordare consultanță juridică și, de asemenea, sunt necesare cunoștințe în domeniul socio-medical, a psihologiei umane, cunoștințe de sociologie, abilități inter-personale, abilități de comunicare cu persoane aparținând grupurilor vulnerabile.

Dosarele se pot depune până în 28 noiembrie, ora 14.00, la Primăria comunei Tăureni, nr. 256. Vor urma proba scrisă în 6 decembrie de la ora 10.00 și interviul în 11 decembrie de la aceeași oră.

Relații suplimentare se pot obține la sediul primăriei, sau la numerele de telefon 0265 433 712 sau 0730 654 105.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sângeorgiu de Mureș, o comună unde merită să trăiești

Vegheată de Dealul Pițigoiului, grănițuită de râul Mureș, dăruită cu ape minerale clorurate, sodice, iodurate, …