Final de tur echilibrat, jocurile directe decid Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

Final de tur echilibrat, jocurile directe decid

O adversară scoasă din cursă

 

În etapa a VII-a a ligii secunde de futsal CSM Târgu-Mureș a obținut victoria pe teren propriu în fața formației United 2 Galați cu scorul de 6-2 (4-1). Această vistorie a scos pentru o vreme din cursa pentru primul loc una dintre cele trei formații care se aflau la egalitate de puncte cu echipa antrenorului Lucian Nicușan. Jocul se anunța unul dificil, gălățenii, deși erau cei de la echipa secundă, se putea observa cu ușurință că au o echipă competitivă, prima fiind dealtfel liderul Ligii I. Întâlnirea a fost una foarte dinamică, disputată într-un ritm alert, cu ocazii la ambele porți. Deschiderea scorului a venit relativ târziu, abia în minutul 9, dar cei care au înscris au fost oaspeții, prin

Andrei Apostol. Mureșenii au reușit egalarea în minutul 13, când Robert Crișan a fructificat o fază prelungită de atac, în urma unei combinații rapide. Minutul următor s-a dovedit cel decisiv, un minut în care CSM a reușit să înscrie de trei ori, de două ori prin Vlad Țipău și o dată prin Küsmödi Kacsa, două dintre acestea fiind goluri în urma unor șuturi respinse de portrul gălățenilor.

 

Joc mai prudent în partea a doua

Repriza secundă a fost disputată mult mai prudent, mureșenii încercând mai degrabă să-și conserve avantajul, fără a forța prea mult în atac. După 12 minute de la reluare Iszlai Richard a majorat scorul la 5-1 și soarta partidei era practic pecetluită. Gălățenii au reușit însă reducerea scorului prin Cosmin Petică după numai două minute și prudența a devenit din nou principala caracteristă a jocului. Ocaziile nu au lipsit însă până la final, dar s-a mai înscris o singură dată, gol reușit în ultimul minut de către același Küsmödi, cu o execuție de finețe. În urma acestei victorii CSM se desprinde cu 12 puncte în fruntea clasamentului, dar alte două echipe, Fortius Buzău și KSE Târgu Secuiesc au câte 9 puncte și un jocmai puțin. Cele două se vor întâlni etapa viitoare, urmând ca în ultima etapă din tur CSM să primească vizita buzoienilor.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE