Vizi Imre, ambasadorul unei noi campanii sociale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 280 Vizualizări

Vizi Imre, ambasadorul unei noi campanii sociale

„Reacţionează! Tu poţi face diferenţa!”. Acesta este sloganul Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenţei ,  din acest an.  “Violenţa în familie nu este doar problema celor implicaţi direct, pentru că ne afectează pe toţi!”

Ştim cu toţii că violenţa dezbină, destramă familii, distruge vieţi. De aceea, am ales nasturele ca şi simbol al campaniei încă din anul 2014. Aşa cum nasturii ţin lucrurile împreună, aşa fiecare dintre noi poate fi  <<nasture>> pentru relaţiile cu cei din jurul său.

Deoarece anul acesta e unul special, am adus câteva elemente de noutate în această campanie şi anume ne propunem alături de artistul Vizi Imre, unul din ambasadorii campaniei din acest an, să discutăm cu oamenii, într-un cadru mai puţin formal la Cafeneaua 112.

Ne implicăm cu toţii, de la mic la mare, reacţionând, conştienţi că noi putem face diferenţa, putem construi o lume mai sigură, prin faptele noastre. Alternativa noastră la violenţă este arta… ne folosim de muzică şi teatru pentru a combate violenţa, în toate formele ei.

Vă invităm să vă alăturaţi campaniei purtând în cele 16 zile de activism împotriva violenţei, un nasture, distinct, altul decât al hainelor, pentru a exprima apartenenţa la mişcarea împotriva violenţei.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE