Share

Home / Politic / Bal cu surprize pentru liberalii mureşeni

Bal cu surprize pentru liberalii mureşeni

Complexul „Imperial Inn” din Târgu-Mureş a găzduit sâmbătă, 15 decembrie, cea de-a XXII-a ediţie a Balului Liberal, eveniment organizat de echipa Partidului Naţional Liberal Mureş.

Prilej de reîntâlnire şi de socializare alături de colegii de partid, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, Balul Liberal nu a fost lipsit de surprize. Una dintre acestea a fost acordarea Premiului de Excelenţă „Emil Dandea” al Partidului Naţional Liberal Mureş profesorului universitar doctor Cornel Sigmirean, preşedintele Institutului de Ştiinţe Socio-Umane al Academiei Române. De asemenea, o altă surpriză a constat în prezenţa la eveniment a liderului PNL Ludovic Orban, care a acordat, alături de preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, Diplome de Excelenţă „Centenar” tuturor primarilor liberali prezenţi la Bal.

Articolul complet despre Balul Liberal 2018 va putea fi lecturat în ediţia cotidianului Zi de Zi de miercuri, 19 decembrie.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Delegație din Sighișoara, la Zamosc (Polonia)

O delegație a Primăriai municipiului Sighișoara formată din consilierii locali Minerva Cioanta și Adrian Grabcev, …

Share
Share