Share

Home / Invatamant / Evaluarea elevilor între testare și învățare

Evaluarea elevilor între testare și învățare

Trainerul Oana Moșoiu va susține în weekendul 1-3 februarie la Târgu-Mureș un curs intensiv intitulat „Evaluarea elevilor între testare și învățare”.

„Acest curs își propune exersarea și dezvoltarea competențelor de evaluare a cadrelor didactice, cu precădere planificarea evaluării, proiectarea instrumentelor de evaluare și realizarea evaluării, în vederea eficientizării învățării, creșterii calității și obiectivității evaluării și diminuării efectelor blocatoare ale situațiilor de evaluare”, a spus trainerul pe pagina de Facebook.

Diferențe între școala românească și cea finlandeză

Principalele tematici abordate sunt introducere în evaluarea educațională alături de noile tendințe în domeniul evaluării rezultatelor învățării, evaluarea în Romania și evaluarea în școala finlandeză – abordări comparative, compatibilități, posibilități de transfer de bune practici, planificarea și realizarea evaluării și proiectarea instrumentelor de evaluare, utilizarea specificului evaluării formative în eficientizarea învățării.

Oana este lector universitar, doctor în Științele Educației la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației și formator în educația adulților, formarea continuă a cadrelor didactice, în domeniul educației nonformale și tineretului și formator pentru programul ErasmusPlus – ANPCDEFP. Coordonează programe de formare continuă a cadrelor didactice derulate de către PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – Primăria București – Consiliul General al Municipiului București. Evaluarea elevilor este domeniul în care și-a concentrat eforturile recent, pentru a dezvolta un program cu ajutorul căruia profesorii să fie mai pregătiți în a face fața diverselor contexte, oportunități și provocări zilnice ale evaluării.

Cursul se va desfășura în 1 februarie între orele 14.00-18.00, în 2 februarie între orele 09.00-18.00 și în 3 februarie între orele 09.00-18.00. Se acceptă maximum 20 de participanți, iar tariful este de 1.100 lei/participant. Pentru înscrieri și mai multe detalii, intrați pe www. teachertraining.ro/inscrieri/.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Peste 700 de elevi de la LPS, la un „nou start”

Prima zi a noului an școlar anunță încheierea vacanței elevilor. Nu același lucru se poate …

Share
Share