Share

Home / Sanatate / Dispensar medical uman pentru locuitorii din Beica de Jos

Dispensar medical uman pentru locuitorii din Beica de Jos

Societatea Construct Mapcom SRL Târgu-Mureş va cosntrui un dispensar medical uman în localitatea Beica de Jos pentru suma de 731.418,2 lei, fără TVA, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, proiectul este finanţat prin PNDL 2017-2020, are ca beneficiar Primăria comunei Beica de Jos şi este structurat pe următoarele linii bugetare: amenajarea terenului (5.500 de lei), cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor necesare obiectivului (8.000 de lei), proiectare (11.350 de lei), asistenţă tehnică din partea proiectantului (4.390 de lei), construcţii şi instalaţii (597.180 de lei), montaj utilaj tehnologic (3.000 de lei), utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale cu montaj – procurare (25.400 de lei), dotări (67.110 de lei) şi organizare de şantier (10.350 de lei).

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Motive să-ți promovezi afacerea pe www.zi-de-zi.ro, începând chiar de azi

Cotidianul Zi de Zi online – www.zi-de-zi.ro – este în prezent principala sursă de informare …

Share
Share