Home / Invatamant / Dezvoltarea copilului realizată prin joc

Dezvoltarea copilului realizată prin joc

Asociația de Terapie prin Joc și Dramaterapie din Romania organizează în perioada 1-3 februarie un workshop care se adresează tuturor celor care lucrează cu copii (psihoterapeuți, consilieri, educatori, profesori, asistenți sociali, etc.) prin care ei vor putea să se focalizeze asupra jocului ca și piatră de temelie în dezvoltarea copilului.

Cursul va fi susținut de Ioana Șerb, psihoterapeut, supervizor și formator în terapie prin joc și dramaterapie, cu o experiență de lucru de peste 10 ani. Ea este președinta Asociației de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania si vice-președinta Federației Europene de Dramaterapie.

„Participând la acest workshop, veți dobândi cunoștințe și abilități pe care le veți putea integra în munca dumneavoastră de zi cu zi (terapie, consiliere, educație, reabilitare, etc.). Veți activa propriul copil interior și resursele creative, ceea ce vă va ajuta să rezonați mai mult cu clienții și să găsiți mai ușor soluții la situații dificile, veți dezvolta abilități de joc și modalități stimulative de relaționare cu copilul, veți putea observa și mobiliza resursele copiilor pentru a le stimula dezvoltarea și veți învăța tehnici de joc terapeutic ce pot fi folosite în lucrul individual și de grup”, a spus pe pagina evenimentului Ioana Șerb.

Ioana Șerb

Workshopul va avea loc în Târgu-Mureș, str. Verii, nr. 31, la sediul Centrului de Dezvoltare Timpurie și de Formare Bibola. Costul este de  200 de lei (taxa de curs achitată integral până la 28 ianuarie) și 250 de lei (taxa de curs achitată între 29 ianuarie și 1 februarie).

Pentru mai multe informații și înscrieri, o puteți contacta pe Ioana Șerb la 0751 093 620 sau la ion_as@yahoo.com.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tâlhărie pe o stradă din Târgu Mureș

Poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi, în data de …