Home / Slider / 21 de blocuri din Târgu-Mureş, izolate termic cu un milion de euro!

21 de blocuri din Târgu-Mureş, izolate termic cu un milion de euro!

Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit societăţii Conart Structuri SRL Voiniceni un contract în valoare de 4.300.400 lei, fără TVA, pentru furnizarea de lucrări de execuţie privind creştere performanţei energetice a mai multor blocuri de locuinţe din municipiul Târgu-Mureş, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, este vorba de 21 de blocuri de locuinţe, împărţite în două loturi, după cum urmează: Argeşului nr. 16, Gheorghe Doja nr. 60, Piaţa Gării nr. 5/A/B/C, Moldovei nr. 10 şi nr. 12, Cernavodă nr. 5, Transilvaniei nr. 29 şi Măgurei nr. 16, 18, 20, 22, 24 (lotul 1) şi Constantin Romanu Vivu nr. 2, Aleea Carpaţi nr. 47, Depozitelor nr. 7, Piaţa Gării nr. A/1, 2/A, Mimozelor nr. 2 şi Aleea Cornişa nr. 32.

Conform aceleiaşi surse, “durata contractului este de 12 luni de la data semnării lui, pentru ambele loturi”, iar durata de execuţie a lucrărilor “este de 6 luni, ambele loturi, de la data emiterii ordinului de începere a execuţiei.”

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vine valul 4? Dublare a numărului de cazuri COVID-19 în Mureș, în 24 de ore!

Față de ziua precedentă, la nivelul județului Mureș au fost înregistrate 49 de cazuri noi …