Share

Home / Administratie / S-a înfiinţat Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Târgu-Mureş!

S-a înfiinţat Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Târgu-Mureş!

La nivelul municipiului Târgu-Mureș s-a înființat Asociaţia Grupul de Acţiune Locală (GAL), asociație cu personalitate juridică, informează Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Potrivit sursei citate, membru fondator al asociației este Municipiul Târgu-Mureș, iar scopul asociaţiei este “promovarea dezvoltării durabile a teritoriului municipiului Târgu-Mureş prin intervenţii în zonele urbane marginalizate care să permită combaterea eficientă a sărăciei şi a excluziunii sociale, să pună în valoare potenţialul de dezvoltare locală şi să ducă la dezvoltarea economică şi socială a oraşului.”

Alocarea financiară pentru Târgu-Mureş privind finanţarea prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 şi prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 este de aproximativ 7 milioane euro. Astfel, municipiul Târgu-Mureş pregăteşte viitoarele proiecte POR sau POCU, care vor răspunde nevoilor de dezvoltare identificate pentru soluţionarea problemelor zonelor urbane marginalizate. În cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, Municipiul Târgu-Mureș a obținut finanțare nerambursabilă în valoare de 1.744.625,95 lei privind proiectul “Sprijin pentru funcționarea Asociației Grup de Acțiune Locală Târgu-Mureș”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Amplu proces de reabilitare a scărilor din cartierul Dâmbu Pietros

Reprezentanţii Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat, pe pagina de Facebook a …

Share
Share