Consilierii liberali propuşi pentru excludere, în stand-by Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1448 Vizualizări

Consilierii liberali propuşi pentru excludere, în stand-by

Niciunul din cei cinci consilieri locali liberali din Târgu-Mureş propuşi să fie excluşi din partid nu a dorit să comenteze sau să detalieze motivele care stau în spatele deciziei de marţi, 6 februarie, a Biroului Politic Local al PNL Târgu-Mureş, care a propus excluderea acestora din partid.

Vasile Miculi, în concediu

Ex-directorul Direcţiei Silvice Mureş, Vasile Miculi, a explicat că se află în concediu şi a promis că va face declaraţii concrete abia la începutul săptămânii viitoare.

„Sunt în concediu, sunt plecat din localitate, n-am participat la şedinţă, nu am ce informaţii sau declaraţii să furnizez. Le voi furniza în momentul în care mă întorc, luni. M-au chemat la şedinţă şi atât. N-am putut participa, pentru că mi-am planificat concediul de două luni de zile”, a afirmat Vasile Miculi.

Dumitru Matei, prudent

Fostul inspector şcolar general al judeţului Mureş, Dumitru Matei, nu a dorit să facă nicio declaraţie de presă, însă a explicat că deocamdată nu i s-au adus la cunoştinţă motivele propunerii de excludere din partid.

„Nu cunosc speţa în sine, nici motivaţia, şi atunci nu prea am ce să comentez nimic”, a afirmat Dumitru Matei, care a mai precizat că a fost invitat la şedinţa Biroului Politic Local al PNL Târgu-Mureş, invitaţie neonorată din cauza participării la o înmormântare.

Totodată, Dumitru Matei a mai spus că deocamdată nu i s-a adus nimic la cunoştinţă, nici prin intermediul e-mailului, nici prin cel al telefonului.

Dumitru Pavel, refuz elegant

În ceea ce priveşte Dumitru Pavel, acesta a evitat, elegant, să facă orice comentariu pe tema respectivă, în timp ce Radu Todoran a precizat că cel mai probabil în cazul unei excluderi consilerii excluşi vor remite o declaraţie de presă comună, iar Călin Moldovan nu a răspuns nici apelului telefonic, nici sms-ului aferent.

Propunerea de excludere din Partidul Naţional Liberal a consilierilor locali târgumureşeni Pavel Dumitru, Vasile Miculi, Radu Todoran, Dumitru Matei şi Călin Moldovan va fi supusă votului joi, 7 februarie, în şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL Mureş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE