Share

Home / Politic / Epistolă către cei de la Putere…

Epistolă către cei de la Putere…

Senatorii PNL au propus indexarea alocației pentru copii cu rata inflației și majorarea acesteia la 200 de lei. PSD, ALDE și aliații lor au respins propunerea noastră. Până la votul decizional din Camera Deputaților, România rămâne cu cea mai mică alocație pentru copii din Uniunea Europeană!

Este inacceptabil cinismul superior prin care aflați vremelnic la putere, îi tratați pe cei care își numără fiecare bănuț și ai căror copii trăiesc din alocația ce pentru voi înseamnă bani de buzunar pentru o cafea prin aeroporturi.

Ați avut grijă ca odraslele voastre să aibă viitorul asigurat în școli de bază, dar uitați că cei câțiva leuți în plus pe care i-am propus să intre în bugetul românilor care au copii, erau bani pentru o pereche în plus de pantofi, pentru manuale a căror gratuitate nu o asigurați, sau chiar pentru vaccinuri pe care părinții sunt obligați să le cumpere, ele negăsindu-se în tristele spitale românești.

Rămânem, în continuare, cu 84 de lei pe lună, bani din care presupuneți că un copil poate fi întreținut. Cea mai mică alocație pentru copiii din Uniunea Europeană este de 100 de euro. La noi sunt 18 euro. Recunoașteți că ați băut o cafea de 18 euro, măcar într-una din vacanțele la schi?

Dacă aveți o remușcare cât de mică, votați în Camera Deputaților pentru proiectul PNL de majorare a alocației copiilor la 200 de lei!

Consilier judeţean Mara TOGĂNEL,

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale Mureş

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cea de-a doua ediție a evenimentului cultural „Ia Românească” va fi mai mult decât un spectacol

Iubitorii de folclor și de tradiții românești sunt invitați la cea de-a doua ediție a …

Share
Share