Home / Comune / Primăria Vânători angajează consilier
Foto: primariaonline.ro

Primăria Vânători angajează consilier

Primăria comunei Vânători organizează concurs pentru ocuparea unei funcții publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Agricol, Fond Funciar, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental științe inginerești, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani și trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din str. Principală, nr. 43, Vânători, până în 24 februarie. Vor urma proba scrisă în 7 martie și interviul în 11 martie.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției, persoană de contact Lapadat Adrian Nicolae, la numărul de telefon 0265 761 212 sau prin e-mail la vinatori@cjmures.ro.

Citeste si:  Florin Cristian Ștefan, bilanț pozitiv la conducerea Primăriei Pogăceaua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Seară de colinde la Băița

În ultima duminică din Postul Crăciunului, în biserica din Parohia Ortodoxă Băița, Protopopiatul Reghin, la …