Share

Home / Invatamant / UMFST angajează muncitori

UMFST angajează muncitori

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie organizează concurs pentru ocuparea a șase posturi vacante de muncitori la Serviciul Tehnic și Mentenanță Patrimoniu pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de instalator, candidații au nevoie de studii medii (liceale sau școală profesională), certificare în meseria de instalator apă, canal (sanitare) și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de electrician, candidații au nevoie de studii medii (liceale sau școală profesională), calificare în meseria de electrician întreținere/reparații/montare și reparații aparataj electric de protecție, relee, automatizări și măsurători electrice și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de lăcătuș, candidații au nevoie de studii medii (liceale sau școală profesională), certificare în meseria de lăcătuș mecanic și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de zugrav, candidații au nevoie de studii medii (liceale sau școală profesională), certificare în meseria de zugrav/zidar/mozaicar/fainațar/vopsitor zugrav și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru posturile de fochiști, candidații au nevoie de studii medii (liceale sau școală profesională), calificare în meseria de fochist, conform prescripției tehnice ISCIR PT CR8-2009, o autorizație ISCIR pentru fochist clasă A, C sau D și talon pentru vize anuale, în copie și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Dosarele se pot depune la Biroul Personal până în 22 februarie. Pentru mai multe detalii sunați la 0265 215 551, interior 127.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări pe mai multe posturi la o companie germană din Mureș

Una dintre cele mai importante investiții străine din județ, Durkopp Adler România, face angajări pe …

Share
Share