Un zâmbet de Mărțișor! Misiune îndeplinită! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 583 Vizualizări

Un zâmbet de Mărțișor! Misiune îndeplinită!

Soare pe cer și în sufeletele mureșenilor de Mărțișor

Vremea superbă din prima zi a lunii martie a scos de la primele ore mureșenii pe stradă. Tarabele din centrul Târgu-Mureșului care comercializau simbolul acestei zile la noi, mărțișorul, la fel ca și cele cu flori, au fost luate cu asalt. Lângă Ceasul cu flori din centrul orașului s-au regrupat componenții Clubului Sportiv Municipal, după ce au făcut „rondul” prin cartiere, împărțind flori reprezentantelor sexului frumos și o felicitare pe versolul căreia se puteau găsi numerele de telefon ale tuturor coordonatorilor secțiilor din cadrul clubului. Componenții echipelor de fotbal, baschet și futsal au mai făcut un tur și prin centrul orașului, surprizând trecătoarele cu acest frumos gest, răsplătit oricând cu un zâmbet.

Flori pentru florile orașului

Grupul de sportivi ai clubului au fost însoțiți de directorii și antrenorii secțiilor amintite, în frunte cu Cristian Chertes, director executiv adjunct al clubului. „Ne bucurăm că ne-am putut mobiliza și organiza pentru a putea oferi fetelor și femeilor din oraș câte o floare, ocazie cu care am încercat să și promovăm toate secțiile din cadrul clubului. Este o ocazie de a oferi o floare „florilor orașului”, un gest normal într-o zi specială, ca aceea care anunță venirea primăverii”, a spus Cristian Chertes.

Alături de acesta s-au aflat așa cum aminteam și directorii coordonatori și anrenorii secțiilor cu echipe masculine, Szászgáspár Barnabás și George Trif de la baschet, Seches Carol și Constantin Lungu la fotbal. „Ne-am propus să oferim o floare cu ocazia zilei de 1 Martie femeilor din oraș și să mulțumim din partea echipei de baschet pentru sprijinul acordat. Urăm un La mulți ani tuturor femeilor, le așteptăm să vină și să ne susțină la meciuri și în sezonul viitor. Reacția a fost una normală, orice femeie se bucură atunci când primește o floare și gestul a fost apreciat pe măsură”, au fost cuvintele antrenorului de baschet Gerorge Trif.

„Rondul” lotului CSM a continuat, completat de echipa de la ISU Horea, aflați și ei „în misiune”, scopul fiind același: un zâmbet de Mărțișor! Misiune îndeplinită!

„Este un gest frumos și surpriza nu poate fi decât una plăcută. Știu câte ceva despre echipele CSM, dar încă nu am reușit să merg la meciuri. Este un lucru bun pentru oraș, pentru iubitorii sportului, cred că aproape oricine are pe cineva apropiat care face sport. Cum am spus, încă nu am fost dar voi încerca să merg și la meciuri”, au fost cuvintele unei domnișoare surprinsă de gestul echipei CSM.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE