Mobex SA își reduce numărul de administratori și crește capitalul social Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 499 Vizualizări

Mobex SA își reduce numărul de administratori și crește capitalul social

Mobex SA, cu sediul social principal pe str. Căprioarei, nr. 2, Târgu-Mureș, companie listată la Bursa de valori București, a emis o informare cu privire la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor care va avea loc în 16 aprilie.

Astfel, pe ordinea de zi se va afla aprobarea majorării capitalului social al societății MOBEX SA cu suma de 2.119.177,50 lei de la nivelul actual al capitalului social de 4.238.357,50 lei până la nivelul maxim al capitalului social de 6.357.535 lei, prin conversia unor datorii certe, lichide și exigibile conform prevederilor art. 88 din Legea 24/2017 si art. 210 (2) din Legea societăților 31/1990 republicată. „Majorarea de capital social vizează compensarea, prin conversia în acțiuni, a unei părți din creanțele certe, lichide și exigibile deținute asupra societății de către următorii acționari: Popescu Mihail deține o creanță certă, lichidă și exigibilă în valoare de 1.100.000 lei, Morariu Emil deține o creanță certa, lichidă și exigibilă în valoare de 518.169 lei și Plopeanu Doru-Alin deține o creanță certă, lichidă și exigibilă în valoare de 173.589 lei”, a transmis președintele Consiliului de Administrație, ing. Mihail Popescu.

De asemenea, se va discuta modificarea Actului Constitutiv, în care momentan este menționat că ,,Societatea este administrata de 5 (cinci) administratori, constituiti in consiliu de administratie”, reducându-se numărul de administratori la trei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE