Share

Home / Joburi / Vrei să muncești în străinătate? EURES oferă 640 locuri de muncă în 10 țări din UE

Vrei să muncești în străinătate? EURES oferă 640 locuri de muncă în 10 țări din UE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş a anunțat printr-un comunicat că angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 640 locuri de muncă vacante.

În total sunt 10 țări care au joburi ofertante pe diverse domenii.

În Marea Britanie sunt 175 locuri de muncă disponibile și se caută 100 lucrători în agricultură, 50 îngrijitori persoane la domiciliu, 15 farmaciști și 10 infirmieri.

În Olanda sunt 155 locuri de muncă disponibile, dintre care 85 de lucrător în sere, 45 de lucrător sezonier, 13 de culegător sparanghel și 12 de culegător căpșuni, pe când în Spania se caută 150 de agricultori.

Germania oferă 84 de locuri de muncă, dintre care 18 de lucrător în construcții, 10 de sudor, 10 de montator acoperișuri, 6 de șofer de camion, 5 de măcelar, 4 de personal servire, 3 de manipulant marfă, 3 de zidar, 2 de bucătar, 2 de operator mașini CNC, 2 de personal gastronomia de sistem, 2 de personal întâmpinare oaspeți, 2 de specialist restaurant, 2 de stivuitorist, 1 de cameristă, 1 de croitor decorațiuni, 1 de faianțar, 1 de mecanic în construcții, 1 de mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare, 1 de montator schele, 1 de operator mașini și utilaje pentru construcții, 1 de recepționer, 1 de șofer autobuz, 1 de tâmplar, 1 de tehnician aparate și sisteme electronice, 1 de tehnician electronica și 1 de tehnician sondaje topografice.

Țările nordice oferă în total 59 de locuri de muncă. În Suedia este nevoie de 8 mecanici mașini și utilaje grele, 8 operatori CNC, 5 vopsitori auto și 3 mecanici auto, în Finlanda se caută 10 muncitori constructori, 6 pavatori și 3 vopsitori industriali, iar în Norvegia este nevoie de 5 instalatori industriali/instalatori de țevi, 5 sudori, 5 vopsitori auto/tehnicieni de reparații și 1 ghid antrenor caiac.

În Slovacia se caută 12 locuri de muncă de sticlar, în Ungaria 3 manipulanți mărfuri, iar în Irlanda, 2 ciontolitori tranșatori carne.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, sunând la numerele de telefon 0265 266 553 sau 0265 269 247, interior 109.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs foto la Zoo Târgu Mureș: „Cele mai frumoase instantanee din Grădina Zoologică”

Grădina Zoologică din Târgu Mureș împreună cu Primăria municipiului Târgu Mureș organizează până în data …

Share
Share