Peste 100 de apartamente vândute în ansamblul Maurer Residence Târgu-Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 901 Vizualizări

Peste 100 de apartamente vândute în ansamblul Maurer Residence Târgu-Mureș

Vremea excelentă din ultima perioadă i-a permis dezvoltatorului Maurer Imobiliare să avanseze conform graficului în șantierul deschis la mijlocul lunii februarie. În prim plan sunt primele două imobile, blocuri cu 4 nivele și apartamente tip studio, cu 2, 3 și 4 camere. Sunt de altfel imobilele pentru care s-au semnat deja ante-contracte de vânzare-cumpărare, în timp ce au început vânzările pentru următoarele 2 blocuri ce urmează a fi construite, parte din ansamblul Maurer Residence Târgu-Mureș.

„Reacțiile de până acum sunt pozitive, ne determină să mergem mai departe. Am reușit să pornim construcția primelor 2 blocuri și sunt convins că viitorii proprietari vor fi pe deplin mulțumiți de ce le oferim, de conceptul nostru de a livra apartamente „la cheie”. Sunt multiple avantaje pe care colegii mei din echipa de vânzări le-au explicat celor care ne-au vizitat birourile sau ne-au contactat telefonic. Până în prezent, peste 100 de familii s-au alăturat deja comunității Maurer Imobiliare din Târgu-Mureș. De altfel, îi încurajez pe toți cei care sunt interesați de un apartament nou în complexul Maurer Residence să ia legătura cu noi pentru că, împreună, vom găsi soluțiile potrivite și corecte atât pe partea de finanțare, dar și în ce privește amenajarea noului apartament”, a declarat Gabriel Costea, director de vânzări Maurer Residence Târgu-Mureș.

Cu o experiență de peste 13 ani în domeniul dezvoltării imobiliare, Maurer Imobiliare, dezvoltatorul proiectului Maurer Residence Târgu-Mureș, are în portofoliu șapte proiecte de mare anvergură în cinci locații cheie din țară: Brașov, Sibiu, Constanța, Cluj Napoca și Târgu-Mureș și peste 6500 de apartamente vândute. În cadrul proiectelor rezidențiale dezvoltate de Maurer Imobiliare în țară s-au format adevărate comunități pe modelul Avantgarden 3 Brașov, iar acest model se dorește a fi implementat și la Târgu-Mureș.

Pentru cei care decid să investească în domeniul imobiliar, dar și pentru familiile care au nevoie de două sau mai multe locuințe, anul 2019 a adus o veste bună și totodată un avantaj financiar – reducerea cotei de TVA la 5% pentru achiziționarea mai multor locuințe. Se poate face astfel o economie suficient de mare pentru mobilarea apartamentului, imediat după livrare, grație conceptului „la cheie” oferit de Maurer Residence Târgu-Mureș.

Cartierul Maurer Residence Târgu-Mureș se ridică pe o suprafață generoasă, de peste 25 de hectare și se va dezvolta în două faze de construcție. Prima fază presupune construirea a 28 de blocuri care vor totaliza 1.748 de unități locative, iar în cea de-a doua fază de construcție se are în vedere ridicarea a 25 de blocuri acestea însumând 1.644 de apartamente cu structuri, compartimentări și suprafețe diferite, reușind astfel să fie atinse preferințele și nevoile unei game largi de clienți.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE