Share

Home / Joburi / Angajări la spitalul din Sângeorgiu de Pădure

Angajări la spitalul din Sângeorgiu de Pădure

Spitalul Orășenesc Sângeorgiu de Pădure organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi contractual vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent medical generalist, candidații au nevoie de diplomă de studii medii sau superioare în specialitatea asistent medical generalist cu certificat OAMGMAMR în vigoare.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitoare, candidații au nevoie doar de diploma de absolvire școală generală.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale (cu normă parțială), candidații au nevoie de diplomă specializare lăcătuș mecanic și 9 ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 4 aprilie. Vor urma proba scrisă în 12 aprilie și cea practică în 15 aprilie.

Mai multe detalii puteți obține sunând la 0265 578 168.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Oare pot să tratez eczema sau să previn?

Eczema (dermatita) este o afecțiune care apare ca o inflamație a pielii. Există diferite tipuri …

Share
Share