Home / Politic / Horaţiu Suciu, funcţie nouă în cadrul PNL Târgu-Mureş

Horaţiu Suciu, funcţie nouă în cadrul PNL Târgu-Mureş

Acad. prof. univ. dr. Horaţiu Suciu, președintele Comisiei de Sănătate din cadrul PNL Târgu-Mureș, susține moțiunea “#reSTART Târgu-Mureș”, informează Biroul de presă al PNL Târgu-Mureş.

“Medicina din Târgu-Mureș, prin profesioniștii săi, face ca orașul să aibă un brand, recunoscut la nivel național și european. Activitatea de cercetare și practică medicală de aici, mențin Târgu-Mureșul în topul centrelor universitare din România. Din păcate, nu toate zonele vieții publice sunt atât de active, fapt care a determinat o scădere evidentă a ritmului de dezvoltare a Târgu-Mureșului”, a declarat acad. prof. univ. dr. Horațiu Suciu, la întrunirea Comitetului de Coordonare Local al PNL Târgu-Mureș.

În același cadru, s-a comunicat decizia Biroului Politic Local al PNL Târgu-Mureș, prin care Horațiu Suciu, cunoscut ca “doctorul de inimi”, a fost ales, în unanimitate, președintele Comisiei de Sănătate a PNL Târgu-Mureș.“Sunt onorat de acest mandat și constat că suntem partidul din Târgu-Mureș cu cei mai mulți medici, fapt care ne responsabilizează, pentru a crea politicile de sănătate specifice și necesare acestui oraș universitar. Moțiunea “#reSTART Târgu-Mureș” înseamnă nu doar curajul unui partid de a oferi cetățenilor o echipă profesionistă, ci și maturitatea prin care își asumă proiectul de schimbare a direcției unui oraș care are de recuperat decalaje majore în actul administrativ. Am încredere că echipa lui Ervin Molnar știe ce are de făcut și îmi declar toată susținerea față de proiectul lui Ervin, care poate conta pe mine, în calitate de coechipier”, a completat acad. prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

(Redacţia)

1 comentariu

  1. Pacat ca acest domn talentat in medicina s-a aventuriat in politica.Consecintele il va simtii pe pielea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cotidianul Zi de Zi angajează redactori!

Cotidianul Zi de Zi din Târgu-Mureș angajează redactori pe următoarele domenii: Politică-administraţie, Economic și Sport. …